Maas+deNatris is de optelsom van de kennis en kunde van Wim Maas en Wim de Natris, maar ook van de mensen waarmee wij samenwerken. Wij zien onszelf als onderdeel van een netwerk van mensen met uiteenlopende achtergrond en expertise. Samen maken wij en zij ons maatwerk mogelijk.

Fred Warmer

Fred is een veelzijdige persoonlijkheid – op en top militair én zelfstandig ondernemer. Als reservist is hij hoofd communicatie van het Bureau Reservisten. Als fotograaf én hoofdredacteur van het reservistenblad November Romeo houdt hij zich bezig met de geschiedenis van zijn korps dat opereert op het snijvlak van defensie en samenleving. Lees zijn verhaal op de website van de Landelijke Veteranendag.

Facebook  |  Instagram

René Ros

Vanuit zijn interesse voor militair erfgoed heeft René zich ontwikkeld tot zelfstandig historicus. Hij onderhoudt een website, community, forum en documentatiecentrum rond de Stelling van Amsterdam en ander militair erfgoed. Bijna alles draait op basis van databases – niet vreemd, want René is van huis uit FileMaker Pro-programmeur. Lees zijn e-book over de Stelling van Amsterdam.

LinkedIn  |  Twitter  |  Facebook