Maas+deNatris is de optelsom van de kennis en kunde van Wim Maas en Wim de Natris, maar ook van de mensen waarmee wij samenwerken. Wij zien onszelf als onderdeel van een netwerk van mensen met uiteenlopende achtergrond en expertise. Samen maken wij en zij ons maatwerk mogelijk.

Tim Vloothuis

Tim Vloothuis is creative producer bij TMG www.tmg.nl. Sinds 2010 produceert hij in samenwerking met het Ministerie van Defensie de crossmediale productie Dagboek van Onze Helden. Met miljoenen views en een eigen serie op National Geographic Channel een groots succes.

 

Fred Warmer

Fred is een veelzijdige persoonlijkheid – op en top militair én zelfstandig ondernemer. Als reservist en hoofd communicatie van het Korps Nationale Reserve, fotograaf en hoofdredacteur houdt hij zich bezig met de geschiedenis van zijn korps dat opereert op het snijvlak van defensie en samenleving. Lees zijn verhaal op de website van de Landelijke Veteranendag.

www.facebook.com/fred.warmer

René Ros

Vanuit zijn interesse voor militair erfgoed heeft René zich ontwikkeld tot zelfstandig historicus. Hij onderhoudt een website, community, forum en documentatiecentrum rond de Stelling van Amsterdam en ander militair erfgoed. Bijna alles draait op basis van databases – niet vreemd, want René is van huis uit FileMaker Pro-programmeur. Lees het e-book over de Stelling dat hij maakte met Alexander Senger.

LinkedIn  |  Twitter  |  Facebook